Πανεπιστημιακή αστυνομία: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τα ονόματα των Ειδικών Φρουρών που προσλαμβάνονται

Πανεπιστημιακή αστυνομία: Αναρτήθηκαν τα ονόματα των Ειδικών Φρουρών που προσλαμβάνονται στα ΑΕΙ Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πίνακες με τα ονόματα των Ειδικών Φρουρών, που πληρούν τις προϋποθέσεις και προσλαμβάνονται για την πανεπιστημιακή αστυνομία.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, «κατόπιν της δημοσίευσης των ανωτέρω πινάκων, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη, προβλέπεται δικαίωμα σε όλους τους/ις υποψηφίους/ες να ασκήσουν ένσταση κατά αυτών ενώπιον του Α.Σ.Ε.Π., μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα ημερών, που αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησής τους.

Η ίδια ανακοίνωση διευκρινίζει ότι η διαδικασία υποβολής της ένστασης ορίζεται στην υποπαρ. 1 της παρ. Γ του κεφαλαίου V της υπ΄ αριθ. 6000/2/6785-πε΄ από 31-05-2021 προκήρυξης, με Α.Δ.Α.: ΩΗ5Ζ46ΜΤΛΒ-Σ98.

Στην ένσταση δέον είναι να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του/ης υποψήφιου/ας, ο Α.Μ.Κ.Α., η κατηγορία για την οποία υπέβαλε αίτηση συμμετοχής, καθώς και η Διεύθυνση Αστυνομίας, σε υφιστάμενο Αστυνομικό Τμήμα της οποίας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Δείτε τον πίνακα με τα ονόματα που πληρούν τις προϋποθέσεις εδώ.

Δείτε τον πίνακα με τα ονόματα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις  εδώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ