Ο Παύλος Χάππιλος απαντά στην Α. Λατινοπούλου: «Το τι επιλέγει να κάνει μια γυναίκα με το σώμα της είναι δική της υπόθεση»

Ο Παύλος Χάππιλος απαντά στην Αφροδίτη Λατινοπούλου για τις τρίχες και τις ραγάδες: «Μόνος κριτής είναι η φύση» Facebook Twitter
0

Θύελλα αντιδράσεων στα social media έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δημοσίευσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Θεσσαλονίκης.

Στο επίμαχο βίντεο μιλά για τα πρότυπα ομορφιάς, σημειώνοντας μεταξύ άλλων «πόσο πολύ σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών, αλλά και τη γυναικεία φύση των αντρών». 

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και ο,τιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους» λέει η ίδια, προσθέτοντας ότι «νιώθει άβολα, αισθάνεται ντροπή και απεχθάνεται να βλέπει τέτοιου είδους φωτογραφίες ως γυναίκα (...) Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο».

Η δημόσια τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από χρήστες των social media, οι οποίοι έκαναν μεταξύ άλλων λόγο για σεξιστικό, ομοφοβικό και προσβλητικό περιεχόμενο. Ανάμεσά τους και ο πρώην παίκτης του MasterChef Παύλος Χάππιλος, που είχε συγκινήσει με την ευαισθησία που προσέγγιζε κοινωνικά ζητήματα. 

Ολόκληρο το βίντεο: 

Παύλος Χάππιλος: «Μόνος αρμόδιος κριτής του τι είναι φυσικό είναι η ίδια η φύση»

«Θεωρώ σημαντικό βίντεο που εκφράζουν επίτηδες οπισθοδρομικές απόψεις, με σκοπό να γίνουν viral, να απαντώνται με τον ίδιο τρόπο έτσι ώστε να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην οποιαδήποτε πλατφόρμα», σχολίασε ο Παύλος Χάππιλος, που έδωσε την δική του απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Κανείς δεν προσπαθεί να σου επιβάλλει πρότυπα ομορφιάς, αντιθέτως εσύ προσπαθείς να επιβάλλεις τα δικά σου πρότυπα ομορφιάς. Το τι επιλέγει να κάνει μια γυναίκα με το σώμα της είναι καθαρά δική της υπόθεση και δε νομίζω ότι σε επηρεάζει τόσο πολύ για να βγεις και να είσαι τόσο θυμωμένη, για κάτι που πραγματικά δεν σε επηρεάζει. Επίσης θα ήθελα γενικότερα να αφήσουμε τους όρους "φύση", "φυσικός" κ.ο.κ. στη φύση. Νομίζω ότι ο μόνος αρμόδιος κριτής του τι είναι φυσικό είναι η ίδια η φύση και αν εκ φύσεως μια γυναίκα έχει τρίχες στη μασχάλη, δεν υπάρχει συζήτηση. Εάν εκ φύσεως μια γυναίκα έχει τρίχες στα χέρια, δεν υπάρχει συζήτηση. Αν εκ φύσεως γεννιέται ένα παιδί γκέι, τρανς, whatever, δεν υπάρχει συζήτηση. Δεν θα κρίνεις εσύ τι είναι φυσικό, τι όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτή την επίθεση, μια τόσο ωραία μέρα αρχή του καλοκαιριού. Κάτι άλλο δεν μπορούσες να κάνεις σήμερα; Αν έχεις οποιαδήποτε απορία Αφροδίτη μου, εδώ είμαι, πάρε με να μιλήσουμε, να τα λύσουμε, γιατί θεωρώ ότι έχεις κάποιες -ας το πούμε- διαστρεβλωμένες απόψεις», ανέφερε στο βίντεο. 

Δείτε την ανάρτηση: 

Οργή από χρήστες στα social media

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ