Ο Κλέων Γρηγοριάδης κάνει μήνυση στον Αλέξη Κούγια για τους ισχυρισμούς του στη δίκη Λιγνάδη

Ο Κλέων Γρηγοριάδης καταθέτει μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια για τους ισχυρισμούς του στη δίκη Λιγνάδη Facebook Twitter
Φωτ.: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
0

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης κατέθεσε μήνυση κατά του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, για τα όσα είπε για το πρόσωπό του κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο κ. Κούγιας ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως υπήρξε δικηγόρος του κ. Γρηγοριάδη όταν η πρώην σύζυγός του τον είχε καταγγείλει για «αποπλάνηση» του παιδιού τους.

«Ο βουλευτής του κόμματος Μέρα25, Κλέων Γρηγοριάδης, έχω υπάρξει δικηγόρος του, η μητέρα του παιδιού του τον κατηγόρησε, μια φανταστική μητέρα, ότι αποπλάνησε το παιδί του. Δεν είδε το παιδί του χρόνια μέχρι να απαλλαγεί και έκανα ερώτηση και τρέχανε στα δικαστήρια και αυτός και μια δυστυχισμένη μητέρα. Την ίδια μέρα τρέχαμε για την υπόθεση Λιγνάδη» φέρεται να είπε ο κ. Κούγιας στο δικαστήριο.

Η απάντηση Γρηγοριάδη

Ο κ. Γρηγοριάδης, σε κοινή δήλωση με την πρώην σύζυγο και την κόρη τους, επεσήμανε πως ο κ. Κούγιας «επιχείρησε να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μας». 

«Ο κύριος Αλέξης Κούγιας κατά την αγόρευσή του στη δίκη Λιγνάδη, επιχείρησε να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μας. Στα εξωφρενικά του ψέματα εναντίον μας, απαντάμε με κοινή μας μήνυση και αγωγή σε βάρος του» αναφέρθηκε, συγκεκριμένα.

Στην ίδια δήλωση, ξεκαθαρίστηκε πως «τυχόν ποσό που θα επιδικασθεί ως αποζημίωση, θα αποδοθεί εν συνόλω στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ