Ο Γιάννης Πάριος δώρισε δυο κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο Μεταξά

Ο Γιάννης Πάριος δώρισε δυο κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο Μεταξά Facebook Twitter
Φωτογραφία: Μανώλης Χιώτης
0

Ο Γιάννης Πάριος πρόσφερε τα έσοδα από τις πωλήσεις της νέας δισκογραφικής δουλειάς του «Αχ Αγάπη... Αχ Ερώτα» για την παραχώρηση δυο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πάριος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα.

«Εύχομαι να είναι πάντα τα κρεβάτια που φέραμε για τη ΜΕΘ άδεια. Να μην είναι κανείς πάνω. Μακάρι να ήταν όρθιοι και να μην έρχονταν ποτέ. Εύχομαι υγεία για όλους. Μακάρι να μην χρειαστεί οι άλλοι καλλιτέχνες να μιμηθούν το παράδειγμά μου, αλλά αν χρειαστεί, μακάρι να το κάνουν», ανέφερε ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής. 

Οι δυο κλίνες, δωρεά των Γιάννη Πάριου - ΜΕΒΓΑΛ - MINOS EMI/UNIVERSAL - REAL NEWS - E.Δ.Ε.Μ., παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν σήμερα στο νοσοκομείο Μεταξά παρουσία του Γιάννη Πάριου, της Μαργαρίτας Μάτσα, Διευθύνουσας Συμβούλου της MINOS EMI/UNIVERSAL, του Δημήτρη Παπαδάτου, Διευθυντή πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, του Βαγγέλη Σπάρταλη, Γενικού Διευθυντή Ομίλου Real Group, του Χαράλαμπου Τουμπέκη, διοικητή του νοσοκομείου και του Σαράντη Ευσταθόπουλου, υποδιοικητή του νοσοκομείου.

Ο Γιάννης Πάριος δώρισε δυο κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο Μεταξά Facebook Twitter
Φωτογραφία: Μανώλης Χιώτης
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Ελλάδα / Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν η οδηγός του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί
LIFO NEWSROOM
Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM