Ο Δεληβοριάς για τις επιθέσεις στη Μποφίλιου: Είναι τιμή για τη Νατάσσα

Ο Δεληβοριάς για τις επιθέσεις στη Μποφίλιου: Είναι τιμή για τη Νατάσσα Facebook Twitter
2

Με σύντομη ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο Φοίβος Δεληβοριάς στηλιτεύει τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκαν τις τελευταίες ημέρες ο Τζίμης Πανούσης, η Μαρίνα Σάττι και η Νατάσσα Μποφίλιου.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός, μάλιστα, υπερασπίζεται την Μποφίλιου λέγοντας πως οι επιθέσεις που δέχεται αποτελούν τιμή για την τραγουδίστρια.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Υπάρχει ένα είδος ανθρώπου που νιώθει τι σημαίνει να σταματήσει έστω και για λίγο η καρδιά του Τζιμάκου στη σκηνή που κάνει με χαρά τρίτη φωνή στο ντουέτο της Μαρίνας με τον κύριο Μirza που καταλαβαίνει πως το να είσαι έλλην, διανοούμενος, με εθνοσωτηρίους βλέψεις και του «λογικού μετώπου» και να βρίζεις χυδαία τη Νατάσα -επειδή έριξε ευγενικά και αφελώς την άποψή της στην αρένα του πιάτου με το φαΐ σου- είναι κάτι απολύτως αναμενόμενο και αποτελεί τιμή για τη Νατάσα. Κι αυτό το είδος ανθρώπου θα είναι δίπλα μας, την ώρα που η απειλή του κάθε τυφλοχέρη θα ρίξει τη σκιά της και πάνω μας. Όσο για σένα Θάνατε (του ανελέητου ψηφιακού μας μικροκόσμου) έχεις καταντήσει βαρετός. Κάνε και τίποτα να μας εκπλήξεις».

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ