Σοβαρή αλλά σταθερή χαρακτηρίζει την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, το νεότερο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε σήμερα από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το νεότερο δελτίο «ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου». 

 

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου από τις 4 Ιανουαρίου. Όπως τόνισε για την κατάσταση της υγείας του, στην εκπομπή Happy Day, η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου ««ξεπεράστηκε κάθε κίνδυνος και είναι όλα καλά. Το πεντάλεπτο που μου αναλογούσε πήγα και τον είδα. Είμαστε κοντά του και είμαστε χαρούμενοι γιατί ξεπέρασε κάθε κίνδυνο. Σίγουρα η στενοχώρια θα έχει παίξει κάποιο ρόλο υποθέτω». 

 

«Περάσαμε λίγο την αγωνία μας, δόξα τω Θεώ όμως όλα είναι μια χαρά πλέον. Είναι καλά, είναι εκτός εντατικής και δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά [...] Σίγουρα θα μείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να επανέλθει ο οργανισμός πλήρως στην αρχική του κατάσταση», κατέληξε η ίδια. 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr