Νεκρός στο κελί του, 33χρονος κρατούμενος

Νεκρός στο κελί του, 33χρονος κρατούμενος Facebook Twitter
0

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, στο κελί του, στις φυλακές Φελλίου των Γρεβενών, 33χρονος κρατούμενος.

Ο  33χρονος, κρατείτο για υπόθεση ληστείας, βρέθηκε στο κρεβάτι του αναίσθητος, από συγκρατούμενους του.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και ο 33χρονος διακομίστηκε στο ιατρείο των φυλακών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γρεβενών όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί δεν εντόπισαν εξωτερικές κακώσεις.

Οι συνθήκες του θανάτου θα διευκρινιστούν από τη νεκροψία - νεκροτομή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα / Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την καθυστέρηση, σημειώνοντας ότι η πληροφορία θα μπορούσε να είχε κοινοποιηθεί από τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση της
THE LIFO TEAM