Νεκρός σε τροχαίο στην Ελασσόνα αντιδήμαρχος της Φλώρινας 

Νεκρός σε τροχαίο στην Ελασσόνα αντιδήμαρχος της Φλώρινας  Facebook Twitter
Φωτογραφία: ΕΡΤ
0

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Ελασσόνα Λάρισας, ο αντιδήμαρχος της Φλώρινας Λάζαρος Αντωνιάδης.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών της Φλώρινας Λάζαρος Αντωνιάδης σκοτώθηκε σε ηλικία μόλις 60 ετών, χάνοντας τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Ε.Ο Κοζάνης-Λάρισας στην Εγνατία Οδό. 

Το φορτηγό που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και συγκρούστηκε στο τοιχίο μπροστά από βράχια με αποτέλεσμα η καμπίνα του οδηγού να αρπάξει φωτιά.

Φορείς και σύλλογοι της Φλώρινας απευθύνουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους τους μιλώντας για έναν άνθρωπο με ήθος και αξίες που προσέφερε τα πάντα στον Δήμο που υπηρετούσε ως Αντιδήμαρχος.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ

Ελλάδα / Έδεσσα: Στην Ιταλία μεταφέρθηκε το ζευγάρι που έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια και υπέστη ηπατική ανεπάρκεια

Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων σε συνεργασία με το σύστημα αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ οργάνωσαν «μέσα σε λίγες ώρες, την επείγουσα μεταφορά τους»
LIFO NEWSROOM