Νεκρός εντοπίστηκε ο 41χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Ελληνικό

Νεκρός εντοπίστηκε ο 41χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Ελληνικό Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Νεκρός βρέθηκε ο 41χρονος άνδρας που είχε εξαφανιστεί από το Ελληνικό.

Για την εξαφάνισή του, το Χαμόγελο του παιδιού είχε εκδώσει missing alert. Σε νέα του ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε ωστόσο ότι η εξαφάνιση του 41χρονου Χρήστου είχε τραγική κατάληξη καθώς βρέθηκε νεκρός στον Άλιμο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Χρήστου Γκρέκα. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σήμερα 4 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Αλίμου. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

»Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χρήστος Γκρέκας,41 ετών, εξαφανίστηκε στις 19 Ιανουαρίου από την περιοχή του Ελληνικού. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χρήστου Γκρέκα στις 29 Ιανουαρίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Στην ανακοίνωση το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Χρήστου Γκρέκα, και τη διαβεβαιώνει ότι θα βρίσκεται δίπλα της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Νεκρός εντοπίστηκε ο 41χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Ελληνικό Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM