Νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το πίτμπουλ στο Γαλάτσι - «Δάγκωσε τον αστυνομικό στο μηρό»

Νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το πίτμπουλ στο Γαλάτσι - «Δάγκωσε τον αστυνομικό στο μηρό» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Unsplash
0

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν με τον αστυνομικό που πυροβόλησε θανάσιμα σκύλο σε ταράτσα του Γαλατσίου. 


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση για τις συνθήκες όπου σημειώθηκε το συμβάν, «στον εμπλεκόμενο αστυνομικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, λόγω δαγκώματος σκύλου στην πίσω πλευρά του δεξιού του μηρού, αρχικά από μηχανοκίνητη μονάδα του Ε.Κ.Α.Β. και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας.»


«Εκεί πραγματοποιήθηκε καθαρισμός, περιποίηση και επίδεση του τραύματος, ενώ επίσης, του χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός και αντιβιοτική αγωγή. Ο αστυνομικός, σύμφωνα με την γνωμάτευση του γιατρού, θα απέχει από τα καθήκοντά του προκειμένου να αναρρώσει.» 


Χθες, μιλώντας στο protothema.gr, ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ, Κωνσταντίνος Νικολαΐδης έδωσε τη δική του εκδοχή, υποστηρίζοντας πως «ο αστυνομικός έκανε ένα βήμα πίσω, γονάτισε και στόχευσε στην καρδιά του σκύλου». 


«Ο σκύλος πήδηξε προς το μέρος του, κουνώντας την ουρα του, δηλαδη με προθεση να παίξει. Το δάγκωμα στο πόδι του αστυνομικού έγινε με παιχνιδιάρικη διαθεση και μάλιστα ο αστυνομικός φορούσε προστατευτικά μέχρι το γόνατο και στα δυο του πόδια. Κι όμως, αντέδρασε αψυχολόγητα. Έκανε ένα βήμα πίσω, γονάτισε και πυροβόλησε τον σκύλο στην καρδιά» καταλήγει. 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ