Missing alert για εξαφάνιση ενηλίκου

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε ο Μιχαήλ Ξάνθος από την Κόνιτσα Ιωαννίνων Facebook Twitter
Φωτ.: Χαμόγελο του Παιδιού
0

Missing alert για εξαφάνιση ενηλίκου ξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του παιδιού το missing alert εκδόθηκε για την εξαφάνιση του Μιχαήλ Ξάνθου, 49 ετών από την περιοχή της Κόνιτσας Ιωαννίνων.

Ο Μιχαήλ Ξανθός εξαφανίστηκε στις 15 Οκτωβρίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» υποστηρίζει πως συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν ο 49χρονος να βρίσκεται στην περιοχή της Αθήνας.

Έχει ύψος 1,67 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μάτια και γκρι μαλλιά. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε ο Μιχαήλ Ξάνθος από την Κόνιτσα Ιωαννίνων Facebook Twitter
Φωτ.: Χαμόγελο του Παιδιού
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM