Μικρή ένταση έξω από την πανεπιστημιούπολη

Μικρή ένταση έξω από την πανεπιστημιούπολη Facebook Twitter
0

Ένταση επικράτησε νωρίτερα έξω από την πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, όταν καθηγητής προσπάθησε να περάσει από το μπλόκο  διοικητικών υπαλλήλων και φοιτητών και να μπει με το αυτοκίνητο του στο χώρο του πανεπιστημίου.

Φοιτητές και διοικητικοί υπάλληλοι που από το πρωί περιφρουρούν τις πύλες του ιδρύματος, στο πλαίσιο της απόφασης για συνέχιση των κινητοποιήσεων των υπαλλήλων, δεν του επέτρεψαν την είσοδο, όπως και σε φοιτήτρια της Φιλοσοφικής.

Οι απεργοί κρατούν πανό στο οποίο γράφουν «Απεργούμε ενάντια στις απολύσεις και τη διάλυση των ΑΕΙ- ΤΕΙ».  

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Απολογούνται δύο αστυνομικοί - Στο εδώλιο και ο σκοπός

Οι γονείς της Κυριακής Γρίβα σχολίασαν την εξέλιξη της υπόθεσης - Οι αστυνομικοί αντιμέτωποι με το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης από υπόχρεο πρόσωπο διά παραλείψεως
LIFO NEWSROOM