Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής για την υιοθεσία: Το παιδί μας ήρθε από ένα συγγενικό πρόσωπο

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής για την υιοθεσία: Το παιδί μας ήρθε από ένα συγγενικό πρόσωπο Facebook Twitter
Δύο μήνες πριν γεννηθεί το παιδί προέκυψε η σκέψη να κάνουμε οικογένεια, αναφέρουν
0

Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφός του Γιώργος Μακρής μίλησαν για τη σχέση τους, αλλά και για την απόφασή τους να αποκτήσουν παιδί στην εκπομπή Μαμα-δες στην ΕΡΤ2.

Αναλυτικότερα, ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου αποκάλυψε πως «δύο μήνες πριν γεννηθεί το παιδί προέκυψε η σκέψη να κάνουμε οικογένεια. Σε αντίθεση ίσως με άλλα ζευγάρια που μπαίνουν στη διαδικασία να το προγραμματίσουν, να πάνε για εξωσωματικές ή να βρουν μια παρένθετη μητέρα, το παιδί μας ήρθε από ένα συγγενικό πρόσωπο και, επειδή ήταν μονόδρομος πως θα πήγαινε σε ένα ίδρυμα, έπρεπε να πάρουμε ένα είδος γρήγορης απόφασης για να δούμε αν θα το κυνηγήσουμε εμείς με την ευκολία της συγγένειας με το πρόσωπο αυτό. Αν δεν υπήρχε αυτή η συγγένεια θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο οπότε θα μπαίναμε σε μια άλλη διαδικασία».


 

«Οπότε με έναν τρόπο μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο και γρήγορα μεταξύ μας κοιταχτήκαμε στα μάτια και μπήκαμε στη διαδικασία να κινήσουμε όλο αυτό το ζήτημα νομικά. Μέχρι τότε όμως εγώ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο» τονίζουν. 

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια πολύ δεμένη και πάντα μου δημιουργούνταν η αίσθηση πως θέλω να γίνω πατέρας αλλά, μεγαλώνοντας και βλέποντας ότι η σεξουαλικότητα μου πάει σε έναν χώρο που δεν συνηθιζόταν να υπάρχει αυτό σαν δεδομένο και σαν δυνατότητα, κάπως το είχα αποβάλλει, και με έναν πόνο ίσως, από το μυαλό μου. Πάντα όμως έρχονταν διάφοροι άνθρωποι και μου έλεγαν ότι θα γινόμουν τρομερός πατέρας. Αλλά ήρθε αυτό το πράγμα και έχοντας την ασφάλεια ενός ανθρώπου σαν τον Γιώργο δίπλα μου άλλαξε η ζωή μου» πρόσθεσε ακόμα ο Μιχάλης Οικονόμου. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ