Σε ένα διευκρινιστικό story στο Instagram ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου διευκρινίζει ότι δεν παντρεύτηκε αλλά υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή, καθώς η πολιτεία δεν το επιτρέπει ακόμα.

 

Αφού ευχαρίστησε για τις ευχές όλων, εξήγησε: «Όχι δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, γιατί η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα ακόμα να το κάνουμε.

 

»Υπογράψαμε απλά ένα σύμφωνο συμβίωσης, άσχετα που εμείς από τη χαρά μας λέμε πως παντρευτήκαμε αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι περισσότερο να κάνουμε από αυτό.

 

»Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια σε αυτή τη χώρα να έχουν τα ίδια δικαιώματα, όχι μόνο για γάμο, μα και για τεκνοθεσία. Για να είμαστε και εμείς και τα παιδιά μας εξασφαλισμένοι, και στην ζωή και στην απώλεια. Ας είμαστε οι εαυτοί μας άφοβα, η αγάπη δεν κρύβεται» γράφει μεταξύ άλλων.

 

Ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια, υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή. Το ζευγάρι, που έχει ήδη ένα παιδί, ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram από το ευτυχές γεγονός.

 

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Μιχάλης Οικονόμου αναρτώντας φωτογραφίες από την προετοιμασία αλλά και τη διαδικασία της σύναψης του συμφώνου συμβίωσης.

 

«Wedding Day!» έγραψε στη λεζάντα ο σύζυγός του Γιώργος Μακρής ποστάροντας και αυτός φωτογραφίες.

 

Ο Μιχάλης Οικονόμου,είχε μιλήσει τον περασμένο Απρίλιο σε τηλεοπτική εκπομπή για την απόφασή του να μεγαλώσει με τον σύντροφό του ένα παιδί αλλά και το πότε μοιράστηκε με την οικογένειά του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

 

Οικονόμου: