Μεσολόγγι: Στο συνεργείο επί έξι μήνες το ασθενοφόρο που δώρισε συνταξιούχος αγρότισσα

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: messolonghinews.gr
0

Σε συνεργείο της Πάτρας, από τις αρχές Αυγούστου, παραμένει το ασθενοφόρο αξίας 67 χιλιάδων ευρώ, που δώρισε -το 2023- στο ΕΚΑΒ η Αθηνά Παπαχρήστου, συνταξιούχος αγρότισσα, για να επιχειρεί στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Η Αθηνά Παπαχρήστου, η οποία έφυγε από τη ζωή, αγόρασε το ασθενοφόρο καθώς, όπως έλεγε σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, χρειαζόταν να μεταφέρει αρκετές φορές τον άνδρα της στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, ωστόσο δεν υπήρχε διαθέσιμο μέσο διακομιδής.

Όπως αναφέρει ο Alpha, το Μεσολόγγι παραμένει μόνο με ένα ασθενοφόρο, ενώ το θέμα έφτασε μέχρι τη Βουλή, με τον Μίλτο Ζαμπάρα, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, να θέτει σχετικό ερώτημα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΥΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΜΕΡΑ

Ελλάδα / Πώς συνέβη η τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Στο «Πηγάδι του Διαβόλου» εντοπίστηκε ο δύτης

Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές - Η σορός του 34χρονου έχει εγκλωβιστεί στο σημείο και έχει σχεδιαστεί νέα επιχείρηση για την ανάσυρση, πιθανόν το ερχόμενο Σάββατο
THE LIFO TEAM