Μεσολόγγι: Σώος εντοπίστηκε ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν

Μεσολόγγι: Σώος εντοπίστηκε ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν Facebook Twitter
0

 Σώος βρέθηκε 34χρονος υποβρύχιος αλιέας, ο οποίος αγνοείτο από τις πρώτες πρωινές ώρες, στη θαλάσσια περιοχή του Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, νωρίς σήμερα το πρωί ενημερώθηκε το λιμεναρχείο Μεσολογγίου, πως αγνοείται 34χρονος υποβρύχιος αλιέας στην περιοχή της παραλίας «Λούρου» της Αιτωλοακαρνανίας.

Αμεσα ξεκίνησαν έρευνες, τόσο στη θαλάσσια περιοχή από περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου, όσο και στις παραλιακές περιοχές από περιπολικό αυτοκίνητο.

Τελικά, έπειτα από λίγη ώρα, λιμενικοί που επέβαιναν στο περιπολικό αυτοκίνητο, εντόπισαν τον 34χρονο στις εκβολές του Αχελώου ποταμού, ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ελλάδα / Πλεύρης: Η Ελλάδα εξετάζει κέντρα επιστροφής μεταναστών «κατά προτίμηση στην Αφρική»

«Δεν μιλάμε θεωρητικά πια, μιλάμε πρακτικά», είπε ο Θάνος Πλεύρης, ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα και άλλες τέσσερις χώρες της ΕΕ προχωρούν στη συγκρότηση των λεγόμενων return hubs
THE LIFO TEAM