Με συμπτώματα αφυδάτωσης νοσηλεύεται ο 4χρονος Φοίβος

Με συμπτώματα αφυδάτωσης νοσηλεύεται ο 4χρονος Φοίβος Facebook Twitter
0

 

Με συμπτώματα αφυδάτωσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου ο 4χρονος Φοίβος, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το ΜΕΓΚΑ.

Το παιδί είναι πολύ ταλαιπωρημένο, καθώς εδώ και 18 ημέρες κοιμόταν σε καλύβες και χωράφια, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ο Φοίβος μόλις έφτασε χθες στο σπίτι έτρεξε στην αγκαλιά του αδελφού ενώ,΄όταν πήγε στο νοσοκομείο είπε στη γιαγιά του ότι ήθελε να κοιμηθεί.

Κάτοικος της Ορμυλίας, από τους ανθρώπους που συμπαραστέκονται στην οικογένεια, δήλωσε ότι  οι πρώτες κουβέντες του 4χρονου ήταν να μην πειράξουν τον πατέρα του και πως είναι καλός.

Ο 34χρονος πατέρας του που φέρεται να σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM