Με κινητοποιήσεις στα σχολεία ξεκινά η σχολική χρονιά

Με κινητοποιήσεις στα σχολεία ξεκινά η σχολική χρονιά Facebook Twitter
9

Με κινητοποιήσεις θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, καθώς οι καθηγητές υιοθέτησαν μέσω των ΕΛΜΕ την πρόταση της ΟΛΜΕ για απεργίες και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία.

Αυτό που δεν έχει αποφασιστεί, κάτι που θα γίνει τη Δευτέρα, είναι η μορφή αυτών των κινητοποιήσεων ενώ την ίδια ώρα-σύμφωνα με το ΑΜΠΕ-ερωτηματικά δημιουργούνται και ως προς το εύρος της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην απεργία αφού σε πολλές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ συμμετείχαν λίγοι εκπαιδευτικοί.

Πάντως τη Δευτέρα θα αποφασιστεί, εάν οι καθηγητές θα προχωρήσουν σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες (πρόταση της παράταξης που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ - τρεις έδρες στο δ.σ.), απεργία διαρκείας (ΑΝΤΑΡΣΥΑ - δύο έδρες), 48ωρη απεργία, 12-13 Σεπτεμβρίου (πρόταση των παρατάξεων που πρόσκεινται στη ΝΔ και το ΚΚΕ - τρεις και δύο έδρες αντίστοιχα) ή δύο 48ωρες απεργίες, 18-19 και 25-26 Σεπτεμβρίου (ΠΑΣΟΚ - μία έδρα).

Στο πλευρό των καθηγητών που αντιδρούν στη διαθεσιμότητα, έχουν συνταχθεί οι δάσκαλοι αλλά και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είχε αγοράσει την μονοκατοικία για να είναι κοντά στους συγγενείς της
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM