Μαζική δηλητηρίαση από γουρουνοπούλα σε πανηγύρι στην Μεσσηνία

Μαζική δηλητηρίαση από γουρουνοπούλα σε πανηγύρι στην Μεσσηνία Facebook Twitter
2

Στο νοσοκομείο κατέληξαν περίπου 20 άτομα που διασκέδαζαν ανυποψίαστα σε πανηγύρι που έγινε στο Πεταλίδι Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το messinialive.gr όλοι τους ήταν στην εκδήλωση και παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης και μεταφέρθηκαν στο Γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας

Οι άνθρωποι ηλικίας από 20 έως 70 ετών είχαν καταναλώσει γουρουνοπούλα και είχαν συμπτώματα διάρροιας, εμετού με πυρετό και εισήχθησαν στο (ΤΕΠ) Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου τους χορηγήθηκε άμεσα φαρμακευτική αγωγή και συγκεκριμένες οδηγίες αντιμετώπισης της τροφικής δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με όσα είπε στο messinialive.gr ο παθολόγος που εφημέρευε την Κυριακή το βράδυ «όλοι έφαγαν από το ίδιο φαγητό σε συγκεκριμένη εκδήλωση και μετά τις πρώτες βοήθειες που τους παρασχέθηκαν και την φαρμακευτική αγωγή αναχώρησαν για το σπίτι τους, όπου θα ακολουθήσουν για τις επόμενες ημέρες τη θεραπεία, χωρίς να διατρέχει κάποιος από αυτούς σοβαρό κίνδυνο, ενώ τόνισε ότι παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά σε μικρότερη έκταση».

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM