Λούμπεν δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη

Λούμπεν δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη για τα «αντρικά χαρακτηριστικά» Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Κάθε όριο χυδαιότητας ξεπέρασε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας που εξέδωσε ανακοίνωση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε ως «αντρική» τη συμπεριφορά του Απόστολου Λύτρα, κρίνοντας πως το ότι τελικά παραδέχθηκε πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά».

Αντιδρώντας σε αυτή την τοποθέτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πως «δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην κακοποίηση». Παράλληλα, επισήμανε πως «δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».

Αντιδρώντας σε αυτή τη δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε μέσω του γραφείου του μία λούμπεν, χυδαία ανακοίνωση, σε προσωπικό ύφος: «Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το ότι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

Λούμπεν δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη Facebook Twitter
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM