Λιβαδειά: Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με μηχανή του ΟΣΕ - Υπάρχουν τραυματίες

Λιβαδειά: Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με μηχανή του ΟΣΕ - Πληροφορίες για τραυματίες Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi / Αρχείου.
0

Ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το βράδυ στο σιδηροδρομικό δίκτυο, λίγο έξω από τη Λιβαδειά όταν μηχανή τρένου, έπεσε πάνω σε βαγόνι αμαξοστοιχίας που είχε ακινητοποιηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, η αμαξοστοιχία IC 54 είχε ακινητοποιηθεί από νωρίς μεταξύ Λιβαδειάς και Τιθορέας, στη μεση του πουθενά λόγω μηχανικού προβλήματος που αντιμετώπισε και ανέμενε βοήθεια από Οινόη ή Λιανοκλάδι. Τελικά, κλήθηκε μηχανή για να την τραβήξει αλλά όταν επιχειρήθηκε η προσκόλληση της μηχανής στην αμαξοστοιχία, ίσως από λάθος χειρισμό η μηχανή προσέκρουσε πάνω στο βαγόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο μηχανοδηγός και ένας εργαζόμενος, πιθανόν και κάποιοι από τους επιβάτες.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η αμαξοστοιχία δεν έχει ρεύμα και οι επιβάτες είναι εγκλωβισμένοι για πάνω από 6 ώρες μέσα στο ψύχος. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στο δίκτυο, μια μηχανή τρένου συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 54, πλησίον της Λιβαδειάς με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικροτραυματισμοί. Η αμαξοστοιχία 54 θα ρυμουλκηθεί στον πλησιέστερο σταθμό για να παραχθούν οι πρώτες βοήθειες στους επιβάτες.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή σπεύδουν Πυροσβέστες από τη Λιβαδειά αλλά και την Αμφίκλεια όπως επίσης και μία ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM