Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστός ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η οικογένεια του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός στη σελίδα του καλλιτέχνη στο Facebook. Στην ανάρτηση ευχαριστεί για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται. 

 

«Η οικογένεια του λατρεμένου και χιλιοτραγουδισμένου Λαυρεντη Μαχαιριτσα ανακοινώνει με οδύνη την απώλειά του. Οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης μας συγκινούν. Ο ίδιος θα επιθυμούσε διακριτικότητα και απλότητα. Η αναγγελία για την εξόδιο ακολουθία θα ανακοινωθεί», αναφέρει η ανάρτηση της οικογένειας Μαχαιρίτσα.

 

 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί. Αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή καρδιάς. Η είδηση σόκαρε σήμερα το πρωί καθώς ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε δώσει συναυλία την Παρασκευή στο Βόλο ενώ για τις επόμενες μέρες ήταν προγραμματισμένες και άλλες εμφανίσεις του.

 

To άκουσμα της είδησης βύθισε σε θλίψη χιλιάδες θαυμαστές του που εκφράζουν την αγάπη που έτρεφαν για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τραγούδια του και φωτογραφίες στα social media. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πολιτικοί, καλλιτέχνες και συνεργάτες του, έχουν επίσης εκφράσει τα συλληπτήρια τους για την απώλεια.