Λαμία: Μαθητές Δημοτικού φέρεται να επιχείρησαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους με ποντικοφάρμακο

Λαμία: Μαθητές Δημοτικού φέρεται να επιχείρησαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους με ποντικοφάρμακο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Σοβαρή υπόθεση φέρεται να έλαβε χώρα στη Λαμία με μαθητές Δημοτικού σχολείου να φαίνεται να επιχείρησαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους.

Όπως γίνεται γνωστό από το lamianow, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, προ ημερών μαθητής ήπιε μία γουλιά από το νερό του, και δυσαρεστημένος από την πικρή γεύση, το είπε στη δασκάλα του. Εκείνη τον προέτρεψε να το πετάξει. 

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, συμμαθητής του εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του πως ο ίδιος μαζί με άλλο έναν ανήλικο είχαν βάλει ποντικοφάρμακο στο νερό του άλλου παιδιού. 

Η μητέρα ειδοποίησε την οικογένεια του ανηλίκου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή του. Νοσηλευόταν για τρεις μέρες μέχρι να αποφασιστεί πως είναι αρκετά καλά για να λάβει εξιτήριο. Η ποσότητα της ουσίας που έφτασε στον οργανισμό του ήταν τέτοια που ευτυχώς δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα.

«Ακολουθήσαμε όλα τα προβλεπόμενα. Ενημερώσαμε όπως έπρεπε. Τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο», δήλωσε ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Ευθύμιος Γκούμας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM