Κρήτη: Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό 56χρονης από τον σύζυγό της: «Με κακοποιούσε άγρια για 35 χρόνια»

Κρήτη: Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό 56χρονης από το σύζυγό της: «Με κακοποιούσε άγρια για 35 χρόνια» Facebook Twitter
Φωτ.: PIXABAY
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό του Ηράκλειου Κρήτης, με έναν 62χρονο να κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την 56χρονη σύζυγό του μέχρι λιποθυμίας.

Η γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, κατέθεσε στις Αρχές για το περιστατικό, αλλά και για τα όσα βίωνε εδώ και 35 χρόνια, όπως υποστήριξε, δίπλα στο σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η 56χρονη φέρεται να υποστήριξε πως από τότε που ζούσαν με τα παιδιά τους στη Γερμανία, ο σύζυγός της, προχωρούσε σε βάναυσες επιθέσεις σε βάρος της με κλωτσιές και μπουνιές, χρησιμοποιώντας ακόμα και με σκουπόξυλα, γκλομπς και κηροπήγια. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε τα περιστατικά γινόντουσαν μπροστά στα παιδιά τους.

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Αναφερόμενη στο τελευταίο περιστατικό, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της τής επιτέθηκε για πολλοστή φορά, σπάζοντάς της τα δόντια. Όταν εκείνος πήγε για ύπνο, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η γυναίκα πήρε χάπια για να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η κινητοποίηση των παιδιών τους από τη Γερμανία είχε ως αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι Αρχές, οι οποίοι όταν έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν πως η γυναίκα ήταν λιπόθυμη. Όπως είπε η 56χρονη, από τη στιγμή που κατανάλωσε τα χάπια και εξής, δε θυμάται τίποτα, καθώς συνήλθε τελικά χθες μέσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ο 62χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην αρμόδια ανακρίτρια την Τετάρτη στις 11:00 το πρωί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είχε αγοράσει την μονοκατοικία για να είναι κοντά στους συγγενείς της
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM