Μήνυμα για την ασφάλεια στη μόρφωση και στην εργασία απηύθυνε η δασκάλα που δέχθηκε επίθεση από πατέρα μαθητή της σε σχολείο στα Χανιά.

 

«Η δικαιοσύνη χθες με την απόφαση και τις ποινές που επέβαλε, έβαλε φραγμό στη βία στα σχολεία», τόνισε η Κατερίνα Θεοδούλου, δασκάλα στο 14ο ΔΣ Χανίων Κρήτης, μετά την καταδίκη του πατέρα σε ποινή φυλάκισης 4 ετών χωρίς αναστολή.

 

Αναλυτικά, η δασκάλα αναφέρει:

 

«Η δικαιοσύνη χθες με την απόφαση και τις ποινές που επέβαλε, έβαλε φραγμό στη βία στα σχολεία. Η ασφάλεια στη μόρφωση και την εργασία, αποτελούν δικαίωμα όλων των πολιτών ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, ηλικίας και φυλετικών διαφορών.

 

Η αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας για τα παραπάνω είναι ο μόνος δρόμος για να βαδίσουμε σε μια κοινωνία που θέλει να ονομάζεται πολιτισμένη.

 

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους μου, όλους τους εκπαιδευτικούς της Ελλάδας (και ιδιαίτερα τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων), τους γονείς (Σύλλογο Γονέων 14ου Δ.Σ. Χανίων και την Ένωση Γονέων Δήμου Χανίων) και τους μαθητές μου.

 

Κατερίνα Θεοδούλου , δασκάλα στο 14ο Δ.Σ. Χανίων»