Κρήτη: Κατέληξε ο Ζαχαρίας, το 2χρονο αγόρι που είχε πέσει σε βαρέλι

Κρήτη: Κατέληξε το 2χρονο αγοράκι που είχε πέσει σε βαρέλι Facebook Twitter
Eurokinissi/Αρχείο
0

Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τη 1 τα μεσάνυχτα μέσα στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, ο μικρός Ζαχαρίας, το 2χρονο αγοράκι στην Κρήτη που έπεσε μέσα σε βαρέλι.

Το αγοράκι από το χωριό Λιγόρτυνος βρέθηκε από τη γιαγιά του μέσα σε ένα βαρέλι με νερό, στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας του, όταν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ξέφυγε της προσοχής της μητέρας του.

Ο μικρός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγη ώρα μετά μέσα στο βαρέλι και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα όπου έπειτα από μία τιτάνια προσπάθεια των γιατρών κατάφερε να ανακτήσει σφυγμό έπειτα από 2ώρες και 40 λεπτά.

Στη συνέχεια ο μικρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προς το Ηράκλειο όπου παρελήφθη από την Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ στη μέση της διαδρομής.

Tο βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 21:30 εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του εξαιρετικά κρίσιμη.

Στο σχετικό ανακοινωθέν οι γιατροί έκαναν λόγο για «φτωχή ανταπόκριση του ασθενή παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα. Σημειώνεται ότι υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι ενημερώθηκαν για την βαριά κατάσταση και την κακή πρόγνωση.»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ