Κρήτη: Αυτοκινητοπομπή για τα κουτάβια που βρέθηκαν κρεμασμένα σε δέντρο [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κρήτη: Αυτοκινητοπομπή για τα κουτάβια που βρέθηκαν κρεμασμένα σε δέντρο [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ] Facebook Twitter
0

Αυτοκινητοπομπή για τα δυο κουτάβια που βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα κατακρεουργημένα και κρεμασμένα σε δέντρο, στα Κεραμειά Χανίων, προγραμματίζουν φιλόζωοι της περιοχής μαζί με την ομάδα «Όχι στις φόλες, όχι στην κακοποίηση, ενεργοί πολίτες».

«Το ένα ήταν 29 μερών και φαντάσου το κοίμιζα σε ένα κρεβάτι που είχε η μητέρα μου στο χωριό. Το άλλο ήταν 3 μηνών. Γιατί τους έκοψαν τα νύχια; Γιατί τους έκοψαν τα πόδια; Γιατί τα γδάρανε μέχρι τους γοφούς; Το κεφάλι γιατί το γδάρανε;», είχε δηλώσει η κηδεμόνας τους, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, με αφορμή το φρικτό περιστατικό, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. 

Η αυτοκινητοπομπή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 11:00 το πρωί στο Λιμάνι της Σούδας ενώ θα γίνει στάση στο αστυνομικό μέγαρο. Το παρών θα δώσει και η κηδεμόνας των ζώων, ενώ την στήριξη της έχει εκφράσει και η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

Κρήτη: Αυτοκινητοπομπή για τα κουτάβια που βρέθηκαν κρεμασμένα σε δέντρο [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ] Facebook Twitter

Η ανακοίνωση της ομάδας «Όχι στις φόλες, όχι στην κακοποίηση, ενεργοί πολίτες»:

Βρείτε τους! Τιμωρήστε τη βία και τον βασανισμό των ζώων!


Το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία από την ομάδα ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ- για τον ανατριχιαστικά βάναυσο θάνατο των 2 σκυλιών στα Κεραμειά Χανίων, από άγνωστους δράστες που μέχρι στιγμής δεν έχουν συλληφθεί.


Η ομάδα μας σεβόμενη τα μέτρα προφύλαξης και απαγόρευσης συναθροίσεων, διοργανώνει αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας με σημείο έναρξης το λιμάνι της Σούδας ώστε να μην υπάρξει καμία παραβίαση των κανόνων για τις συναθροίσεις. Η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων έχει ήδη ενημερωθεί.


Θέλουμε να βρεθούν οι δολοφόνοι.
Θέλουμε να αισθανόμαστε ασφαλείς με τα ζώα μας στα σπίτια μας, στις γειτονιές μας, στην πόλη μας, στη χώρα μας.
Θέλουμε όλα τα περιστατικά κακοποίησης ζώων να αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα από την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη, καθώς η κακοποίηση των ζώων είναι ο προθάλαμος της βίας προς αδύναμους ανθρώπους.
Θέλουμε να επιβάλλονται οι αυστηρότερες των ποινών για την κακοποίηση και θανάτωση ζώων.
Θέλουμε να μάθουν όλοι οι πολίτες των Χανίων, της Κρήτης, της Ελλάδας για τη σοκαριστική δολοφονία των σκυλιών.
Θέλουμε η χώρα μας, το νησί μας, η πόλη μας να μην διασύρονται παγκοσμίως για την βάναυση και απάνθρωπη αντιμετώπιση που έχουν τα ζώα από μερίδα συμπολιτών μας.


Καλούμε όλη την φιλοζωική κοινότητα, τα φιλοζωικά σωματεία και τους ενεργούς πολίτες των Χανίων να μας στηρίξουν και να έρθουν να διαμαρτυρηθούν μαζί μας.


Καλούμε όλους τους φιλόζωους σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, στις οποίες γίνονται εξίσου αποτρόπαιες πράξεις κακοποίησης και θανάτωσης ζώων να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες διαμαρτυρίες για να μπορέσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και να ζητήσουμε επιτακτικά από την δικαιοσύνη και την κυβέρνηση να σκληρύνει την στάση της σε τέτοιες αποτρόπαιες δολοφονίες ζώων.


Σας παρακαλούμε κοινοποιήστε και δηλώστε συμμετοχή σε αυτή την ανάρτηση.


Γίνετε η φωνή τους, ελάτε να ενωθούμε για να ζητήσουμε δικαίωση, όχι μόνο για τις 2 ψυχές που πέθαναν βασανιστικά στα Κεραμειά Χανίων, αλλά και για όλες τις ψυχές που βασανίζονται, δηλητηριάζονται, σκοτώνονται, πετιούνται στα σκουπίδια και υποφέρουν στα Χανιά, στην Κρήτη, στην Ελλάδα.


Φτάνει πια!

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ