Κοζάνη: Απάτη μέσω πλατφόρμας αγοράς οχημάτων - Έβαλε 2.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό

Κοζάνη: Απάτη μέσω πλατφόρμας αγοράς αυτοκινήτων - Έβαλε 2.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ένας 51χρονος άνδρας έπεσε θύμα απάτης που του κόστισε 2.000 ευρώ στην Κοζάνη

Ο άνδρας κατήγγειλε ότι στα μέσα Δεκεμβρίου του 2023 εξαπατήθηκε, καθώς αφού βρήκε ένα αυτοκίνητο μέσα από αγγαλία σε ψηφιακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινώνησε με άγνωστο άτομο και αφού πείσθηκε ότι αυτή ήταν αληθινή, κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό, συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ. 

Από την έρευνα των αστυνομικών αρχών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 25χρονου αλλοδαπού, που είναι κάτοχος του αριθμού τηλεφώνου και μίας 42χρονης ελληνικής καταγωγής, η οποία είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκε το χρηματικό ποσό. 

Σε βάρος των δύο ατόμων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ελλάδα / Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ο εισαγγελέας απέστειλε έγγραφο στον Στέφανο Παπαδόπουλο για να μεταβεί στην Ευελπίδων και να δώσει διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της μηνύσεώς του
THE LIFO TEAM