Κως: Σοβαρό περιστατικό bullying -Μαθητής κατέληξε στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία

Αδειο προαύλιο σχολείου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
0

Θύμα bullying φέρεται να έπεσε μαθητής στο Λύκειο Αντιμαχείας στην Κω με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ελαφρά αμνησία στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κω», περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στην Κω, με μαθητή να οδηγείται στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία, η οποία δεν κράτησε πολύ και πλέον η κατάσταση υγείας του παιδιού είναι καλή.

Όπως κατήγγειλαν γονείς στην τοπική ιστοσελίδα, ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα μαθητές να φοβούνται να πηγαίνουν, ενώ οι ίδιοι ανησυχούν να μην συμβεί κάτι σοβαρότερο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ενημερώσει τόσο τον Διευθυντή του σχολείου, όσο και την Αστυνομία, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα.

Ο διευθυντής του σχολείου αναφέρει ότι είναι γνώστης του ζητήματος, καθώς υπάρχει επίσημη καταγγελία και ότι περιμένει να επιστρέψει στο σχολείο ο φερόμενος ως δράστης, που απουσιάζει, για να απολογηθεί και να υποστεί τις ανάλογες συνέπειες. Πάντως, διαψεύδει ότι ο εν λόγω μαθητής έχει εμπλακεί σε άλλα περιστατικά, τονίζοντας ότι όποιος εμπλέκεται σε τέτοια συμβάντα φεύγει από το σχολείο.

Η πλευρά του άλλου παιδιού αρνείται τις κατηγορίες ότι είναι πρωταγωνιστής και άλλων περιστατικών. Για το συγκεκριμένο συμβάν, η πλευρά του παιδιού αναφέρει ότι μπήκε στη μέση για να σταματήσει έναν καβγά που είχε προηγηθεί ανάμεσα στο παιδί που χτύπησε και έπαθε ελαφρά αμνησία και σε ένα μικρότερο μαθητή.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κω», το παιδί προσπάθησε να σταματήσει τον καβγά και να προστατεύσει το μικρότερο μαθητή, καθώς το άλλο παιδί κατευθυνόταν προς τα πάνω του. Επειδή φοβήθηκε, τον χτύπησε για να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει. Αμέσως, πήγε στον Διευθυντή και του είπε όλα όσα έγιναν. Όπως υποστηρίζει, υπάρχουν μάρτυρες που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ