Κορωπί: Τέσσερα παιδιά τραυματίστηκαν σε φουσκωτά παιχνίδια κατά τη διάρκεια πάρτι 

Κορωπί: Τέσσερα παιδιά τραυματίστηκαν σε φουσκωτά παιχνίδια κατά τη διάρκεια πάρτι  Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Τέσσερα παιδιά τραυματίστηκαν σε φουσκωτά παιχνίδια κατά τη διάρκεια παιδιού πάρτι στο Κορωπί.

Τα παιδιά, ηλικίας 8 χρονών, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια παιδικού πάρτι που γινόταν σε πολυχώρο στο Κορωπί, ο οποίος όμως λειτουργούσε παράνομα καθώς είχε σφραγισθεί. Από αυτά, τα τρία χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.  Σημειώνεται πως μετά το συμβάν, σχηματίστηκε δικογραφία τόσο σε βάρος του υπευθύνου της επιχείρησης, όσο και του γονέα που διοργάνωνε το πάρτι.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ 89ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΚΑ

Ελλάδα / Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: «Μιλούσε για δαίμονες, ότι τον δένουν και τον χτυπάνε» λέει η κόρη του 89χρονου

Η ίδια περιγράφει την κακή σχέση που είχε ανέκαθεν με τον πατέρα της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το μόνο που έκανε ήταν να με φέρει εν ζωή»
THE LIFO TEAM