No.1

Κορωνοϊός: «Συναγερμός» στον Άγιο Στέφανο: Κρούσματα σε γηροκομείο

Κορωνοϊός: «Συναγερμός» στον Άγιο Στέφανο: Κρούσματα σε γηροκομείο Facebook Twitter
0

Νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σε γηροκομείο, αυτή την φορά στον Άγιο Στέφανο, καθώς δύο εργαζόμενοι και μια ηλικιωμένη βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για μια ηλικιωμένη 88 ετών, η οποία είναι ασυμπτωματική. Νωρίτερα τη Δευτέρα έγινε η μεταφορά της στο νοσοκομείο. Άλλοι δυο εργαζόμενοι βγήκαν επίσης θετικοί στον ιό και απομονώθηκαν στις οικίες τους.

Ο ΕΟΔΥ είχε έρθει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου, κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ιδιοκτήτη και ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη. Έκανε rapid test και βγήκε ένα θετικό μιας εργαζόμενης 33 ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την Δευτέρα ο διευθυντής της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων έδωσε εντολή να γίνουν άλλα 100 rapid τεστ και έτσι διαπίστωσαν ότι είχαν κολλήσει άλλοι δυο, η ηλικιωμένη και άλλος ένας εργαζόμενος.

Ελλάδα
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM