Κορωνοϊός: Εμβολιαστικά κέντρα στο ΠΑΜΑΚ και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Κορωνοϊός: Εμβολιαστικά κέντρα σε ΠΑΜΑΚ και Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Facebook Twitter
Πηγή: Getty Images.
0

Στη δημιουργία και λειτουργία έξι εμβολιαστικών κέντρων κατά του κορωνοϊού εντός των εγκαταστάσεών του προχώρησαν οι πρυτανικές αρχές του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ενώ εμβολιαστικό κέντρο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του και στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ). 

Στόχος είναι η αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμένων φοιτητών και η διασφάλιση στον μέγιστο δυνατό βαθμό των συνθηκών της διά ζωής διδασκαλίας και λειτουργίας των τμημάτων.

Σύμφωνα με την αντιπρύτανη Φοιτητικών θεμάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Άννα Σπύρτου, «η απόφαση του ιδρύματος εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού και τα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου». Θα μπορούν να εμβολιαστούν οι φοιτήτριες-ές αλλά και πάσης φύσεως προσωπικό του ιδρύματος.

Τα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργούν στην Κοζάνη (Πανεπιστημιούπολη Κοίλα - Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας - Κτίριο Α' - Ισόγειο), στη Φλώρινα δύο εμβολιαστικά κέντρα: στη Γεωπονική Σχολή (Τέρμα Κοντοπούλου) και στη Σχολή Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστημών (3ο χλμ Εθνικής Οδού Φλώρινας-Νίκης), στην Καστοριά (Περιοχή Φούρκα), στην Πτολεμαΐδα (Περιοχή Κεπτσέ) και στα Γρεβενά (6ο χλμ Παλαιάς Ε.Ο. Γρεβενών Κοζάνης).

Όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν, θα πρέπει να αποστείλουν έως την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου τα στοιχεία τους. Οι ώρες του εμβολιασμού είναι από 8:30 - 14:30.

Παράλληλα, εμβολιαστικό κέντρο έχει ήδη στηθεί στο ισόγειο του ΠΑΜΑΚ και συγκεκριμένα στο γραφείο του ιατρού εργασίας. Η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 29 του ίδιου μήνα. 

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιώντας το σκεύασμα της Pfizer.

Τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που επιθυμούν να εμβολιαστούν εντός του ΠΑΜΑΚ θα προγραμματιστούν τις επόμενες ημέρες, σε ώρες και εκεί από τις 8:30 έως τις 14:30.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και thesstoday.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία από την Θεσσαλία: Έκλεισαν την δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν

Ελλάδα / Θεσσαλία: Τι απέγιναν τα ζώα συντροφιάς μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας; - Καταγγελίες για γερά νεύρα

Κραυγή αγωνίας από τους εθελοντές της περιοχής και αιχμές κατά της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς - Όσοι εξακολουθούν να νοιάζονται για την προστασία αυτών των πλασμάτων καταγγέλλουν ότι υπεύθυνοι έκλεισαν τη δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν...
NEWSROOM