Κορωνοϊός: Αρνητικά τα τεστ ιχνηλάτησης στο ΚΑΤ

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα τεστ ιχνηλάτησης στο ΚΑΤ Facebook Twitter
Κορωνοϊός: Αρνητικά τα τεστ ιχνηλάτησης στο ΚΑΤ (Eurokinissi)
0

Αρνητικά βγήκαν και τα 100 τεστ ιχνηλάτησης που έγιναν στο ΚΑΤ, μετά την είδηση ότι ένας τραυματιοφορέας του νοσοκομείου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο.

Ο τραυματιοφορέας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και παραμένει σπίτι του σε καραντίνα.

Άμεσα ανεστάλη έως τις 8 Οκτωβρίου η λειτουργία σε οκτώ από τις συνολικά 18 χειρουργικές αίθουσες του νοσοκομείου προκειμένου να απολυμανθούν.

Προληπτικά τέθηκαν σε καραντίνα 11 άτομα από το προσωπικό του χειρουργείου β' ορόφου (8 αιθουσών), καθώς είχαν έρθει σε επαφή με τον τραυματιοφορέα.

Τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται στις υπόλοιπες αίθουσες του νοσοκομείου ενώ το Νοσοκομείο εξακολουθεί κανονικά να λειτουργεί και κατά τις ημέρες εφημερίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΑΝΔΡΑ

Ελλάδα / Καταστροφές από την κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητα σε αυλές σπιτιών - Ποτάμια οι δρόμοι στη Νέα Πέραμο

Μια «απέραντη λίμνη» το αεροδρόμιο στα Μέγαρα - Ανέβηκε η στάθμη του νερού στον Κηφισό - «Μας ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος» λέει ο αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας
LIFO NEWSROOM