Συναγερμός στο ΚΑΤ: Τραυματιοφορέας θετικός στον κορωνοϊό - Σε καραντίνα προσωπικό χειρουργείου

Συναγερμός στο ΚΑΤ: Τραυματιοφορέας θετικός στον κορωνοϊό - Σε καραντίνα προσωπικό χειρουργείου Facebook Twitter
Κορωνοϊός: Θετικός τραυματιοφορέας στο ΚΑΤ - Σε καραντίνα 11 άτομα προσωπικό (Eurokinissi)
0

Συναγερμός στο νοσοκομείο ΚΑΤ καθώς διαγνώστηκε χθες θετικός στον κορωνοϊό τραυματιοφορέας του νοσοκομείου.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου και ξεκίνησε η ιχνηλασία σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Προληπτικά τέθηκαν σε καραντίνα 11 άτομα από το προσωπικό του χειρουργείου β' ορόφου (8 αιθουσών), καθώς είχαν έρθει σε επαφή με τον τραυματιοφορέα.

Παράλληλα, ελήφθησαν δείγματα από 100 άτομα προσωπικό ενώ θα πραγματοποιηθεί μερική αναστολή των συγκεκριμένων οκτώ χειρουργικών αιθουσών μέχρι και την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

Τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται στις υπόλοιπες αίθουσες του νοσοκομείου ενώ το  Νοσοκομείο εξακολουθεί κανονικά να λειτουργεί και κατά τις ημέρες εφημερίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Παραδόθηκαν από τις βουλγαρικές αρχές στον Προμαχώνα και οδηγούνται στη Θεσσαλονίκη — Κατηγορούνται για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ στη Θέρμη
LIFO NEWSROOM