Κορωνοϊός: Αλαλούμ με κρούσμα σε σχολείο στο Κερατσίνι - Μαθητής κυκλοφορούσε κανονικά ενώ νοσούσε

Κορωνοϊός: Αλαλούμ με κρούσμα σε σχολείο στο Κερατσίνι - Μαθητής κυκλοφορούσε κανονικά ενώ νοσούσε Facebook Twitter
0

Αλαλούμ προέκυψε με μαθητή σε Γυμνάσιο στο Κερατσίνι, ο οποίος βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ένας μαθητής ο οποίος παρουσίασε πυρετό πήγε να κάνει το τεστ για τον ιό. Αρχικά, τον ενημέρωσαν ότι το αποτέλεσμα της εξέτασης ήταν αρνητικό και έτσι οι γονείς του αποφάσισαν να τον αφήσουν να επιστρέψει στο σχολείο.

Ωστόσο, στη συνέχεια ήρθε και δεύτερη ενημέρωση που επί της ουσίας ακύρωνε την πρώτη. Συγκεκριμένα, από την υπηρεσία όπου έκανε το τεστ ο μαθητής, ενημέρωσαν ότι τελικά «υπήρξε κάποιο λάθος» και ότι το αποτέλεσμα ήταν στην πραγματικότητα θετικό.

Στο μεταξύ ο μαθητής ενώ νοσούσε με κορωνοϊό, κυκλοφορούσε κανονικά στο σχολείο και έχει έρθει σε επαφή με άλλα παιδιά και καθηγητές. Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Κερατσινίου Χρήστος Βρετάκος.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο διευθυντής του σχολείου διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε καμία ενημέρωση ως προς τι πρέπει να κάνουμε στην παρούσα φάση κι αν πρέπει να εφαρμόσουμε κάποια μέτρα. Μιλάμε συνεχώς με τον ΕΟΔΥ για το αν χρειαστεί κάτι και λειτουργούμε κανονικά. Ακόμα και για το αν θα χρειαστεί κάποια ιχνηλάτηση δεν έχουμε κάποια ενημέρωση.

Το παιδί ανέβασε πυρετό και στο πρώτο τεστ για κορωνοϊό που έκανε βγήκε αρνητικό. Όταν ήρθε την Δευτέρα για τον Αγιασμό ήταν ασυμπτωματικό. Στην πορεία ενημερώθηκα πως είχε γίνει λάθος με το αποτέλεσμα, το οποίο τελικά ήταν θετικό. Το παιδί αν και ήρθε σε επαφή και με τους υπόλοιπους συμμαθητές και τους εκπαιδευτικούς του, ωστόσο φορούσε μάσκα όπως όλοι».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ