Κοντέινερ με μπανάνες έκρυβε 82 κιλά κοκαΐνης- Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Κοντέινερ με μπανάνες έκρυβε 82 κιλά κοκαΐνης- Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου AP
0

Κοκαΐνη, συνολικού βάρους 82 κιλών, εντοπίστηκε σε κοντέινερ με μπανάνες, στο λιμάνι τη Θεσσαλονίκης. 

Ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αξιοποίησαν πληροφορία για ναρκωτικά σε ψυγείο με μπανάνες από το Εκουαδόρ, με παραλήπτη εταιρεία στη Βουλγαρία. 

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε το κοντέινερ και ακολούθησε έλεγχος, κατά τον οποίο εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά. Στη συνέχεια ελέγχθηκαν και τα συνολικά 15 κοντέινερ. 

Εκείνο στο οποίο εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά δεν είχε σφραγίδα, η οποία προφανώς είχε αφαιρεθεί πριν το κοντέινερ μεταφερθεί εκτός καραβιού, σύμφωνα με την ΑΑΔΕ. 

Επιπλέον, στο Εκουαδόρ εντοπίστηκαν 500 κιλά κοκαΐνη- επίσης σε φορτίο με μπανάνες- που είχαν ως τελικό παραλήπτη την ίδια εταιρεία στη Βουλγαρία.  
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Απολογούνται δύο αστυνομικοί - Στο εδώλιο και ο σκοπός

Οι γονείς της Κυριακής Γρίβα σχολίασαν την εξέλιξη της υπόθεσης - Οι αστυνομικοί αντιμέτωποι με το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης από υπόχρεο πρόσωπο διά παραλείψεως
LIFO NEWSROOM