Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σε ποιον πούλησε την έπαυλή του στο Πόρτο Χέλι - Το ποσό και η επιθυμία του

Κωνσταντίνος: Πόσο και σε ποιον πούλησε την έπαυλή του στο Πόρτο Χέλι - Η επιθυμία του Facebook Twitter
0

Νέες λεπτομέρειες για την αγορά της βίλας του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι από Βούλγαρο επιχειρηματία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη για το protothema.gr, ο νέος αγοραστής βρέθηκε μέσω προσωπικών γνωριμιών κι όχι με τη μεσολάβηση μεσίτη. 

Πρόκειται για έναν Βούλγαρο επιχειρηματία τηλεπικοινωνιών που είχε επισκεφτεί τον Άγιο Αιμιλιανό το καλοκαίρι του 2021 με σκοπό να δει από κοντά το συγκεκριμένο ακίνητο. 

Κωνσταντίνος: Πόσο και σε ποιον πούλησε την έπαυλή του στο Πόρτο Χέλι - Η επιθυμία του Facebook Twitter

Το ποσό πώλησης

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η συμφωνία για την αγοραπωλησία άγγιζε τα 10 εκατ. ευρώ - ποσό διπλάσιο από εκείνο που δαπάνησε ο Κωνσταντίνος πριν από οκτώ χρόνια για την αγορά του. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος ζήτησε από τον νέο ιδιοκτήτη να παραμείνει στο σπίτι μέχρι και τον Μάρτιο, επιθυμία που έγινε δεκτή. Ωστόσο, μαζί του αποχώρησαν όλοι οι εργαζόμενοι, πλην της προσωπικής βοηθού του που, βάσει του ρεπορτάζ, είναι πρόσωπο απόλυτης εμπιστοσύνης της έκπτωσης βασιλικής οικογένειας και γνωρίζει άριστα τις ιδιαιτερότητες της έπαυλης. Προσώρας, άγνωστος είναι ο αριθμός των υπαλλήλων που αναμένεται να προσληφθούν. 

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη κάποιες εργασίες στον εξοπλισμό της πολυτελούς κατοικίας ενώ, σύμφωνα πάντα με το protothema.gr, ο νέος ιδιοκτήτης αναμένεται να βρεθεί στο Πόρτο Χέλι αυτό το Σαββατοκύριακο για την επίβλεψη της μετακόμισης που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Κωνσταντίνος: Πόσο και σε ποιον πούλησε την έπαυλή του στο Πόρτο Χέλι - Η επιθυμία του Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται πως στους εξωτερικούς χώρους της βίλας δεσπόζει η πέτρα, ενώ τα δάπεδα είναι μαρμάρινα. Το σπίτι αποτελείται από 12 πολυτελείς κρεβατοκάμαρες, στις οποίες έχουν φιλοξενηθεί «γαλαζοαίματοι» της Ευρώπης, όπως τη βασιλική οικογένεια της Δανίας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου τζετ σετ. Χειροποίητα πλακάκια, που έχουν αγοραστεί από το Μαρόκο, κοσμούν τα περισσότερα δωμάτια, με την ανατολίτικη φιλοσοφία να αναδύεται.

Δωρεά της γκαρνταρόμπας 

Εκτός, όμως, από την εξοχική του κατοικία, ο Κωνσταντίνος έδωσε και ολοκληρη την γκαρνταρόμπα του, η οποία παραχωρήθηκε ως δωρεά στους κατοίκους της περιοχής εν είδει «ευχαριστώ» για τη φιλοξενία τους. 

Τα πρώτα κομμάτια μοιράστηκαν το περασμένο Σάββατο σε bazaar που οργάνωσε η δημοτική αρχή και έπεται συνέχεια μέχρι να εξαντληθεί όλο το απόθεμα.

Πρόκειται για δεκάδες καινούργια κοστούμια, αφόρετα με τα καρτελάκια τους, και κάποια ελαφρώς μεταχειρισμένα, δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών, επώνυμες φίρμες, πουκάμισα με το μονόγραμμά του, παντελόνια και μεταξωτές γραβάτες. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ