Κολωνός - υπόθεση 12χρονης: Στον ανακριτή σήμερα δύο άνδρες που κατονόμασε η ανήλικη

Κολωνός - υπόθεση 12χρονη: Στον ανακριτή σήμερα δύο άνδρες που κατονόμασε η ανήλικη Facebook Twitter
Φωτ: Pixabay
0

Δύο ακόμη άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, αναμένεται να καταθέσουν σήμερα στην Εισαγγελία.

Ο πρώτος ύποπτος είναι ένας 60χρονος άνδρας, ο οποίος είναι πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας. Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, υποστηρίζοντας ότι γνώριζε την οικογένεια της 12χρονης και ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς της. Μάλιστα, δήλωσε ότι έχει βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια, χωρίς να έχει οποιαδήποτε σχέση με το κορίτσι.

Ο δεύτερος ύποπτος, όποιος θα βρεθεί σήμερα τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, είναι ένας 40χρονος επιχειρηματίας. Το κορίτσι τον είχε κατονομάσει και υποδείξει ως έναν από τους άντρες, ο οποίος είχε πληρώσει προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της. 

Και τους δύο άνδρες που αναμένεται σήμερα να καταθέσουν στην Εισαγγελία, τους έχει κατονομάσει η 12χρονη. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM