ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

«Το κόκκινο ποτάμι»: Έκλεψαν το φορτηγό με τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα σειράς- Η έκκληση του Μανουσάκη

Το κόκκινο ποτάμι: Έκλεψαν το φορτηγό με τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα- Η έκκληση του Μανουσάκη Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της σειράς (Φωτ.: Facebook)
0

Άγνωστοι έκλεψαν το φορτηγό με τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι», στην Ξάνθη. 

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Μανούσος Μανουσάκης, απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το συμβάν να δώσει πληροφορίες. 

Η κλοπή του φορτηγού έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, περίπου στις 03:30. Το όχημα ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου στην Ξάνθη όπου μένει το συνεργείο και οι ηθοποιοί της σειράς. 

Στο φορτηγό βρίσκονταν «όλα τα μηχανήματα, κάμερες, φώτα, τα πάντα για το γύρισμα», δήλωσε στο Open ο Μανούσος Μανουσάκης. «Είναι πάρα πολύ σοβαρό, μεγάλο πλήγμα», επεσήμανε και συμπλήρωσε ότι πρέπει να ακυρωθούν τα γυρίσματα στη Βέροια, όπου θα συνεχίζονταν από σήμερα. 

«Δεν είναι μόνο οικονομική ζημιά, αλλά και τεράστια καθυστέρηση. Είναι ανατροπή τεραστίων διαστάσεων σε όλο τον προγραμματισμό μας», υπογράμμισε, αναφερόμενος στα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι». 

Ο κ. Μανουσάκης έκανε έκκληση σε όποιον πολίτη της Ξάνθης έχει υποπέσει στην αντίληψή του το συγκεκριμένο φορτηγό, να δώσει πληροφορίες. «Είναι ένα μεγάλο άσπρο φορτηγό Mercedes, που στο μπροστά μέρος αναγράφει “Άγιος Εφραίμ” και στο πίσω μέρος “Καμπόσος μεταφορές”. Η πινακίδα του είναι ΝΧΑ1447», συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης. 
 
«Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα είμαστε ευγνώμονες και θα αμειφθεί όσο μπορούμε», συμπλήρωσε. Αναφερόμενος στον δεύτερο κύκλο της σειράς, υπογράμμισε ότι «πρέπει να βγει στον αέρα στην ώρα της» και ότι σε αυτόν «εξετάζουμε την περίοδο 1919-1923, μια τραγική τετραετία για τον ελληνισμό». 
 

Ελλάδα
0

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ