Κλοπή αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας: Ο ιδιοκτήτης γαντζώθηκε από το καπό για να αποτρέψει τους δράστες

Κινηματογραφική ληστεία αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας: Ο ιδιοκτήτης γαντζώθηκε από το καπό Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / PRINTSCREEN VIDEO - ALPHA
0

Πρωτοφανείς εικόνες εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας άνδρας γαντζώθηκε από το καπό του αυτοκινήτου του, στην προσπάθειά του να αποτρέψει δύο αγνώστους να του κλέψουν το όχημα.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του οχήματος πέφτει στο οδόστρωμα και παρασύρεται από το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν στα χέρια των δραστών, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με τραύματα στο νοσοκομείο, «Ερυθρός Σταυρός», όπως αναφέρει ο Alpha.

«Πήγε ο άνθρωπος να βγάλει κάποια λεφτά από την τράπεζα, άφησε το αμάξι του εκεί, μπήκε κάποιος μέσα και το πήρε» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στον Alpha.

Όταν ο ιδιοκτήτης, που «γαντζώθηκε» από το καπό του αυτοκινήτου του, έπεσε με σφοδρότητα στον δρόμο, περαστικοί έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο τον μετέφερε τραυματισμένο στον «Ερυθρό Σταυρό».

Σύμφωνα πάντα με τον Alpha, οι δύο δράστες φέρεται να έβγαλαν τον άνδρα έξω από το αυτοκίνητο με τη βία την ώρα που στάθμευε.

«Τον πέρασε από πάνω, τον πάτησε τον άνθρωπο. Τον είδα κάτω. Ήρθε η Αστυνομία και το ασθενοφόρο και τον πήραν» πρόσθεσε ο ίδιος αυτόπτης.

Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα.

Το κλεμμένο όχημα ακινητοποιήθηκε και οι ληστές προσπάθησαν να ξεφύγουν πεζή. Ακολούθησε καταδίωξη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δύο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου δράστη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Ελλάδα / Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Το «Belem» από το 1984 έχει χαρακτηριστεί «Ιστορικό Μνημείο», αποτελεί σύμβολο της ναυτικής παράδοσης της Γαλλίας και «γεννήθηκε» την ίδια χρονιά με τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες
NEWSROOM