Το ΚΚΕ ανακοίνωσε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή Facebook Twitter
7

Kαι Τρίτη συγκέντρωση θα φιλοξενήσει η πλατεία Συντάγματος αυτή την εβδομάδα μια και εκτός από την συγκέντρωση κατά της λιτότητας τη Δευτέρα και το 'Μένουμε Ευρώπη' την Τετάρτη, το ΚΚΕ παίρνει σειρά για την Παρασκευή.

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 20.00 στο Σύνταγμα, στη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ, με σύνθημα: «Όχι στην πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ, Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης, Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία».

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Θέλετε ευρώ και παύση λιτότητας.Θέλετε δραχμή εντός Ε.Ε..Θέλετε αναστολή υφεσιακών μέτρων χωρίς να ακουμπήσετε τα προηγούμενα 2 Μνημόνια.Θέλετε μαλακό νόμισμα.Θέλετε ευρώ και Ε.Ε. αλλά να είναι λίγο πιο καλούληδες μαζί μας.Θέλετε να μην υπάρξουν νέα μέτρα αλλά θα στηρίξετε τα μέτρα της Κυβέρνησης.Θέλετε αναδιάρθρωση χρέους χωρίς νέα κουρέματα.Κ.ο.κ.Θέλετε και τον χωροφύλακα και τον αστυφύλακα.Τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα.Θολούρα όσο δεν πάει.Αλλά σας φαίνεται μπερδεμένο αυτό που λέει το ΚΚΕ.Όχι και στις 2 προτάσεις.Αποδέσμευση από Ε.Ε.-Μονομερής διαγραφή χρέους-Κοινωνικοποίηση μονοπωλίων-Εργατική-λαϊκή εξουσία.Τι να πω...
ok, δεκτά αυτά που λέτε, αλλά δεν σας κάνει σε λίγο σουρεαλισμό ένα κόμμα να λέει στους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ΟΧΙ στους δανειστές, αλλά και όχι στην κυβέρνηση που επίσης λέει ΟΧΙ στους δανειστές; Δηλαδή τότε γιατί θα ψηφίσουν; Ωστόσο, καλό είναι να υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές, δεδομένου ότι και η ΧΑ προτείνει ΟΧΙ στους ψηφοφόρους της. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και μόνο αυτός ξέρει - ελπίζω δλδ - γιατί θα ψηφίσει ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Όλοι σ'αυτόν τον τόπο ζούμε καλώς ή κακώς.
Το όχι που θα πάτε να ρίξετε στο δημοψήφισμα θα μεταφραστεί σαν ναι για τα μέτρα της κυβέρνησης.Δεν τα έχετε δει;Η διαφωνία τους και ο λόγος που λένε όχι οι ΣΥΡΙΖΑιοι στους δανειστές είναι 800 εκατομμύρια στην μείωση των κρατικών δαπανών,29% προτείνει φορολόγηση στα νησιά ο ένας και 28% ο άλλος,κ.λπ. κ.λπ..Δηλαδή ΜΕΤΡΑ έχουν και οι ΣΥΡΙΖΑίοι!Αν θα είναι 8 δις ή 8,8 δις,εκεί είναι το "όχι" της κυβέρνησης.Μέτρα ο ένας μέτρα και ο άλλος.Μνημόνιο 3 που δεν θα το πουν Μνημόνιο!Καμιά κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων των άλλων 2 μνημονίων.Τόσο δυσκολονόητα είναι αυτά που λέει;Όσο για την Χ.Α. που προτείνει "όχι"(δηλαδή ναι στα κυβερνητικά μέτρα μην ξεχνιόμαστε),ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.Γιατί αν δεν το έχετε πάρει πρέφα όλοι,ακολουθούν ραγδαίες εξελίξεις...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ