Κίναρος: Εντοπίστηκε από τους διασώστες η μοναδική κάτοικος του νησιού

Κίναρος: Εντοπίστηκε από τους διασώστες η μοναδική κάτοικος του νησιού Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΥΛΙΟΣ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Σώα εντοπίσθηκε από τους διασώστες η Ειρήνη Κατσοτούρχη, η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, η οποία δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της από το βράδυ της Δευτέρας.

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα απογειώθηκε από τη Ρόδο ένα ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας για να εντοπίσει τη γυναίκα. Το πλήρωμα του Super Puma ανέφερε ότι η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της, ενώ άμεσα ενημερώθηκαν οι συγγενείς της. 

Σημειώνεται ότι το Super Puma δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο νησί λόγω των θυελλωδών ανέμων ωστόσο η γυναίκα κατάφερε να ενημερώσει το πλήρωμά του για βλάβη στη γεννήτρια ηλεκτροδότησης. Παράλληλα τους είπε πως οι προμήθειες της επαρκούν για δύο ακόμα ημέρες. Αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί νέα επιχείρηση του στρατού με σκοπό να δοθούν προμήθειες και να επισκευαστεί η γεννήτρια.

Ο γιος της 74χρονης, μιλώντας στο Star είπε πως τελευταία φορά μίλησε με τη μητέρα του το βράδυ της Δευτέρας. «Κατά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας, της τηλεφώνησα και μίλησα μαζί της. Ήταν όλα καλά. Κάποια στιγμή κόπηκε η γραμμή λόγω τεχνικού προβλήματος, ξανακάλεσε και της μίλησα. Την επόμενη μέρα όμως δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί της, ούτε στο σταθερό, ούτε στο κινητό τηλέφωνο, με την ειδοποίηση να μου λέει ότι υπάρχουν τεχνικοί λόγοι που δεν είναι εφικτή η επικοινωνία», είπε.

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ