Κιβωτός του Κόσμου: 57.350 ευρώ στη θυρίδα της μητέρας του π. Αντωνίου

Κιβωτός του Κόσμου: 57.350 ευρώ στη θυρίδα της μητέρας του π. Αντωνίου Facebook Twitter
0

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Σήμερα το μεσημέρι άνοιξε εν τέλει η θυρίδα στην Εθνική Τράπεζα η οποία φέρεται ότι ανήκει στην ηλικιωμένη μητέρα του π. Αντωνίου.

Το άνοιγμα της θυρίδας ανέλαβε η Οικονομική Αστυνομία της Αθήνας, της οποίας κλιμάκιο με την συνοδεία στελεχών του Τμήματος Ασφαλείας Χίου βρέθηκαν στις 12.00 το μεσημέρι στην τράπεζα παρουσία ειρηνοδίκη μαζί με τον διευθυντή και υπάλληλο της τράπεζας προκειμένου να ανοίξουν την τραπεζική θυρίδα.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν έχοντας μαζί τους φακέλους με άγνωστο περιεχόμενο. Το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στη θυρίδα ανέρχεται στις 57.350 ευρώ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. 

Έρευνα αναμένεται να γίνει και στο πατρικό του πατέρα Αντωνίου στο κέντρο της πόλης της Χίου, όπου διαμένει η μητέρα του, καθώς και σε σπίτια συγγενικών προσώπων του, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ίδια πηγή. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τέλη Σεπτεμβρίου ήταν η τελευταία επίσκεψη στη θυρίδα από άτομο του περιβάλλοντος του πατρός, αφού ήδη είχαν γίνει οι καταγγελίες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Γιατί η υπόθεση Πισπιρίγκου είναι η μεγαλύτερη αποτυχία των ελληνικών media;

Explainer / Explainer: Γιατί η υπόθεση Πισπιρίγκου είναι η μεγαλύτερη αποτυχία των ελληνικών media;

Από την απόπειρα λιντσαρίσματος έξω από το σπίτι της κατηγορούμενης μέχρι το γεγονός ότι ανακλήθηκαν τρία ιατροδικαστικά πορίσματα και ακόμη δεν ξέρουμε τι έγινε με την κεταμίνη, ας δούμε λίγο πώς φτάσαμε να μας ενδιαφέρει μόνο η κλειδαρότρυπα και όχι ο θάνατος δύο παιδιών και ενός μωρού.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ