Κιβωτός του Κόσμου: 57.350 ευρώ στη θυρίδα της μητέρας του π. Αντωνίου

Κιβωτός του Κόσμου: 57.350 ευρώ στη θυρίδα της μητέρας του π. Αντωνίου Facebook Twitter
0

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Σήμερα το μεσημέρι άνοιξε εν τέλει η θυρίδα στην Εθνική Τράπεζα η οποία φέρεται ότι ανήκει στην ηλικιωμένη μητέρα του π. Αντωνίου.

Το άνοιγμα της θυρίδας ανέλαβε η Οικονομική Αστυνομία της Αθήνας, της οποίας κλιμάκιο με την συνοδεία στελεχών του Τμήματος Ασφαλείας Χίου βρέθηκαν στις 12.00 το μεσημέρι στην τράπεζα παρουσία ειρηνοδίκη μαζί με τον διευθυντή και υπάλληλο της τράπεζας προκειμένου να ανοίξουν την τραπεζική θυρίδα.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν έχοντας μαζί τους φακέλους με άγνωστο περιεχόμενο. Το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στη θυρίδα ανέρχεται στις 57.350 ευρώ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. 

Έρευνα αναμένεται να γίνει και στο πατρικό του πατέρα Αντωνίου στο κέντρο της πόλης της Χίου, όπου διαμένει η μητέρα του, καθώς και σε σπίτια συγγενικών προσώπων του, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ίδια πηγή. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τέλη Σεπτεμβρίου ήταν η τελευταία επίσκεψη στη θυρίδα από άτομο του περιβάλλοντος του πατρός, αφού ήδη είχαν γίνει οι καταγγελίες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM