Καταγγελίες για φόλες στη Νάουσα - Μήνυση για τα νεκρά αδέσποτα

Καταγγελίες για φόλες στη Νάουσα - Μήνυση για τα νεκρά αδέσποτα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI
1

Τις τελευταίες ημέρες στελέχη της διοίκησης του δήμου Νάουσας έγιναν αποδέκτες καταγγελιών για περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων ζώων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αδέσποτα ζώα (σκύλοι και γάτες), βρέθηκαν νεκρά από φόλες σε περιοχές των Εργατικών Κατοικιών και στο κέντρο της Νάουσας.

Η διοίκηση του δήμου Νάουσας, με σχετική ανακοίνωση, εκφράζει τον αποτροπιασμό και τη θλίψη της για τα περιστατικά αυτά.

Παράλληλα, ενημερώνει ότι η θανάτωση και ο βασανισμός των αδέσποτων ζώων διώκεται ποινικά σύμφωνα με το νόμο 4039/2012, καθώς και ότι θα κινηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων.

«Γνωρίζοντας την στάση της πλειοψηφίας της κοινωνίας του δήμου μας, για το εν λόγω ζήτημα, καλούμε όλους τους δημότες για οποιοδήποτε αντίστοιχο περιστατικό, να ενημερώνουν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου μας ή/και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο (κ. Γιώργο Τριανταφύλλου)» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ελλάδα / Κυκλοφοριακό: Drones και αυστηρότερη αστυνόμευση στους δρόμους της Αττικής - Το πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκινά

«Ετοιμάζουμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας στην κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής», λέει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
THE LIFO TEAM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια