Καταγγελία για τηλεφωνικό bullying από την εφορία σε 83.000 φορολογούμενους που χρωστάνε

Καταγγελία για τηλεφωνικό bullying από την εφορία σε 83.000 φορολογούμενους που χρωστάνε Facebook Twitter
2

Τηλεφωνικό... bullying σε περισσότερους από 83.000 πολίτες που χρωστούν στην εφορία πραγματοποιούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με σημερινό αποκλειστικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα,  οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Φορολογικής Συμμόρφωσης της ΓΓΔΕ, εφαρμόζοντας μεθόδους παρόμοιες με εκείνες των εισπρακτικών εταιρειών, καλούν αυτές τις μέρες σε σταθερά και κινητά χιλιάδες φορολογούμενους οι οποίοι δεν υπέβαλαν εμπρόθεσμα δηλώσεις ΦΠΑ ή Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, αλλά και όσους άφησαν απλήρωτα ποσά ΦΠΑ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι εφοριακοί ασκούν έντονη ψυχολογική πίεση στους οφειλέτες, προκειμένου να προχωρήσουν στην αποπληρωμή των χρεών τους, ρωτώντας τους πότε θα τα εξοφλήσουν και αν θα προχωρήσουν σε ρύθμιση. Η νέα αυτή τακτική, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσεων της ΓΓΔΕ για το 2016.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
" ρωτώντας τους πότε θα τα εξοφλήσουν και αν θα προχωρήσουν σε ρύθμιση"Αν περιοριζονται μονο σε αυτα, δε βρισκω που ειναι το bullying, ισα ισα μπορουν να ενημερωσουν καποιον που δε γνωριζει για τις δυνατοτητες ρυθμισης των οφειλων.
Κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσει το Κεφάλαιο. Η περίοδος ασυλίας του Κεφαλαίου τελείωσε. Αυτά που ξέρανε με Πασοκονουδού να τα ξεχάσουν. Θα πλερώσετε κύριοι.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ