Καψής: Ολοι όσοι εργάζονται στην Δημόσια Τηλεόραση έχουν συμβάσεις

Καψής: Ολοι όσοι εργάζονται στην Δημόσια Τηλεόραση έχουν συμβάσεις Facebook Twitter
0

Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, δήλωσε πως όλοι οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Τηλεόραση έχουν υπογράψει συμβάσεις και οι ασφαλιστικές τους κρατήσεις γίνονται κανονικά.

Η δήλωση έρχεται μετά την καταγγελία εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ ότι οι εργαζόμενοι στη ΔΤ εργάζονται χωρίς ασφάλιση και περίθαλψη.

«Για μια ακόμη φορά η ΕΣΗΕΑ αναπαράγει ανακριβείς πληροφορίες», είπε ο Π. Καψής και πρόσθεσε ότι «όλοι οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Τηλεόραση έχουν υπογράψει συμβάσεις, οι ασφαλιστικές τους κρατήσεις γίνονται κανονικά και θα αποδοθούν στα οικεία ταμεία όταν γίνει η εκκαθάριση του μήνα, όπως προβλέπει ο νόμος».

Μάλιστα έσπευσε να αναφέρει πως «η Επιθεώρηση Εργασίας πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες αιφνιδιαστικό έλεγχο στη Δημόσια Τηλεόραση, το ίδιο έκαναν και οι υπηρεσίες του ΙΚΑ, χωρίς να διαπιστωθεί καμία παρατυπία».

Η ΕΣΗΕΑ, σε ανακοίνωσή της, είχε αναφέρει πως η Δημόσια Τηλεόραση «δεν έχει αναγγείλει ακόμη στα ταμεία των δημοσιογράφων ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΕΔΟΕΑΠ, ούτε και στο ΙΚΑ, καμία πρόσληψη συναδέλφου».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM