Κανονικά αύριο οι εμβολιασμοί ενηλίκων και άνω των 12 ετών- Ποια ραντεβού παιδιών αναστέλλονται

Κανονικά την Πέμπτη οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό- Ποια ραντεβού παιδιών αναστέλλονται Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη, οι εμβολιασμοί ενηλίκων και παιδιών άνω των 12 ετών κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. 

Όσοι πολίτες δεν μπορούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν άμεσα τον εμβολιασμό μέσω της πλατφόρμας, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού, σημειώνει το υπουργείο. 

Ωστόσο, αναστέλλονται τα ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών 5-11 ετών, που θα πραγματοποιούνταν αύριο και μεθαύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και αύριο στο mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας». 

Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS για την ημέρα και την ώρα των νέων ραντεβού, σημειώνει το υπουργείο Υγείας. 

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί παιδιών 5-11 ετών στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα, δηλαδή στα: Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», Γ.Ν. «Ασκληπιείο», Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο», ΓΝΠ «Τζάνειο», ΓΝΔΑ «Αγία Βαρβάρα», ΠΓΝ «Αττικόν», Γ.Ν. Νίκαιας και στα Κέντρα Υγείας Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Κερατσινίου, Μεγάρων και Σαλαμίνας.

Όσοι γονείς με τα παιδιά τους δεν μπορέσουν να προσέλθουν την Πέμπτη σε αυτά τα εμβολιαστικά κέντρα, τα στοιχεία τους θα αντληθούν από το σύστημα ώστε να κλειστούν από την Επιχείρηση «Ελευθερία» νέα ραντεβού, τα οποία θα αποσταλούν στους πολίτες με SMS.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ