Κανάκης ξεσπά κατά Τσίπρα: «Το κάνει ξεδιάντροπα! Ως άλλος Κορλεόνε…»

Κανάκης ξεσπά κατά Τσίπρα: «Το κάνει ξεδιάντροπα! Ως άλλος Κορλεόνε…» Facebook Twitter
11

Ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα σχολιάζοντας την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να κάνει υπουργό Τουρισμού τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

«Έχεις από τη μία πλευρά έναν Πρωθυπουργό που ως άλλος Κορλεόνε κανονικά κανονίζει τα πράγματα, εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα... Ο Πρωθυπουργός που θα τελείωνε με το παλιό, δεν έχει αφήσει παλιό για παλιό, τελειωμένο πολιτικό από το 80 από Πασόκ από τα πάντα... τους εξαγοράζει με ανταλλάγματα υπουργεία λες και είναι νόμισμα για να κρατάς εσύ την πρωθυπουργική σου καρέκλα. Το κάνει ξεδιάντροπα τελείως, αποδεικνύοντας πόσο θεωρεί όλους εμάς τους Έλληνες πολίτες πρόβατα κανονικά. Χρησιμοποιεί το υπουργείο τουρισμού της χώρας μας ως αντάλλαγμα για τον οποιονδήποτε χρειάζεται για πολιτική σκοπιμότητα και για να κρατήσει την καρέκλα του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ας μας απαντήσει ο Τσίπρας ποιες προϋποθέσεις πληροί ο Θεοχαρόπουλος και κάθε Θεοχαρόπουλος για να πάρει τον τουρισμό αυτής της χώρας, της χώρας μας, στα χέρια του. Ποιες προϋποθέσεις; Γιατί βρίσκεται εκεί; Γιατί πήγε εκεί; Για ποιο λόγο;», είπε εξοργισμένος ο Αντώνης Κανάκης.

 
Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ