Καμένα Βούρλα: 4χρονος κινδύνευσε να πνιγεί από σουβλάκι

Καμένα Βούρλα: 4χρονο παιδί κινδύνευσε να πνιγεί από σουβλάκι Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για έναν 4χρονο στα Καμένα Βούρλα, ο οποίος παραλίγο να πνιγεί τρώγοντας σουβλάκι.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το μικρό αγόρι είχε επισκεφθεί μαζί με την οικογένειά του, το 1ο Θερινό Φεστιβάλ της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας στο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο χωριό Καινούργιο, δίπλα στα Καμένα Βούρλα.

Την ώρα που το μικρό παιδί έτρωγε σουβλάκι, του στάθηκε ένα κομμάτι στον λαιμό, με αποτέλεσμα να φράξει η αναπνευστική οδός και το παιδί να μην μπορεί να πάρει ανάσα.

Χρειάστηκε η άμεση επέμβαση των γιατρών, που βρίσκονταν στο Κέντρο, για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στα Καμένα Βούρλα όπου του αφαιρέθηκε το κομμάτι με επιτυχία.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM