Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα: Καταιγίδες στην Πάτρα, χαλάζι στην Ηλεία

Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα: Καταιγίδες στην Πάτρα, χαλάζι στην Ηλεία Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: EUROKINISSI/ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
0

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη Δυτική Ελλάδα, με Πάτρα και Ηλεία να πλήττονται από έντονα φαινόμενα. 

Λίγο μετά τις 9:30 ακούστηκαν οι πρώτες βροντές στην Πάτρα και μία ώρα αργότερα ξέσπασε μπόρα στην πόλη. Η βροχόπτωση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και συνεχίστηκε για αρκετή ώρα.  

Κακοκαιρία επικράτησε χθες, Παρασκευή και στην Ηλεία, όπου σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση.

Παράλληλα, την Κυριακή ξέσπασε καταιγίδα και στη Λευκάδα, με αποτέλεσμα να ανάψει φωτιά στην περιοχή του Καθίσματος από κεραυνό. Ευτυχώς, οι φλόγες έσβησαν άμεσα χάρη στη βροχόπτωση. 

Το κύμα κακοκαιρίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, με το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου να συνοδεύεται από βροχές. 

Αύριο, Κυριακή αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Στην Πελοπόννησο και την Κρήτη θα πέσουν τοπικές βροχές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Τη Δευτέρα, ανήμερα Δεκαπενταύγουστο, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM